75 jaar vrijheid in 2e WO-2 Café Lansingerland

Lansingerland - De drie historische verenigingen in Lansingerland besteden in samenwerking met bibliotheek Oostland aandacht aan 75 jaar vrijheid met een aantal WO-2 Cafés.

WO-2 Café Lansingerland

Heeft u nog een herinnering aan de Tweede Wereldoorlog? Een verhaal uit eerste hand of juist doorverteld door de generaties heen? De historische verenigingen nodigen u van harte uit om persoonlijk uw verhaal  te vertellen! Heeft u een voorwerp waarvan de geschiedenis bekend is of heeft u juist een vraag die u wilt stellen? Kom ook dan langs bij het WO-2 Café Lansingerland. In het herdenkingsjaar 2019-2020 kunt u elke maand in één van de vestigingen van de bibliotheek in Lansingerland terecht.

Op de eerste ochtend, die gehouden werd in juni, wisten verschillende bezoekers het WO-2 Café Lansingerland te vinden en zijn er al interessante feiten, verhalen, foto's en objecten besproken.

In de maand juli is de tweede editie van het WO-2 Café Lansingerland . Deze maand is het thema de voedselvoorziening in oorlogstijd. Dit tweede WO-2 Café Lansingerland zal gehouden worden op 27 juli 2019 van 10:00 tot 12:00 uur in de bibliotheek Oostland aan de Nieuwstraat 25 in Berkel en Rodenrijs.

Weet u iets over de voedselvoorziening in de regio of wilt u met een ander verhaal of voorwerp komen, dan bent u van harte welkom bij het WO-2 Café Lansingerland!

Meer berichten