Foto: Lies Blaauw
Foto: Lies Blaauw

Inbraak en vernielingen in sporthal Anjerdreef Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Zaterdagavond 20 juli heeft er een inbraak en een spoor van vernielingen plaatsgevonden in de sporthal aan de Anjerdreef in Berkel en Rodenrijs. 

Zaterdagavond merkte leden van de buurtpreventie op dat er een inbraak is geweest in de sporthal welke naast de scholen (CBS) Willem Alexander school en De Kwakel zit aan de Anjerdreef. In de sporthal is veel schade aangericht aan diverse spullen zoals: ballen lek gestoken, waterkranen aangezet, EHBO-koffer leeggehaald en magnesiumpoeder uitgestrooid door de gymzaal. Eén waterkraan is zelfs helemaal vernield. Ook toiletten in de sporthal zijn volgegooid met toiletpapier.

De politie en de beheerder van de sporthal zijn ter plaatse gekomen en hebben de schade opgenomen. Hoeveel personen de schade hebben aangericht is niet bekend, evenals hoe zij binnen zijn gekomen.
Aan de deuren van de ingang zijn geen braaksporen zichtbaar.

Heeft u iets gezien of heeft u mogelijk camerabeelden ? Heeft u meer informatie wat (mogelijk) met de vernielingen te maken heeft? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

Bron: Spa-Media

Meer berichten