Fietst u mee op 28 augustus met de Zomer Estafette van Welzijn Lansingerland

Op 28 augustus vindt de Zomer Estafette plaats bij Welzijn Lansingerland. Een gezellige dagtocht op de fiets met vooral veel ontspanning en gezelligheid.

Lansingerland - Iedereen verzamelt 's-ochtends op de locaties van Welzijn Lansingerland. De drie groepen ontmoeten elkaar bij Ontmoet! in Bergschenhoek waar koffie met lekkers wordt genuttigd en de warming up voor de fietstocht plaatsvindt. Het estafette stokje wordt officieel uitgereikt om naar Wel-kom! en Petrus in Berkel en Rodenrijs af te reizen. Na een mooie omzwerving wordt met de fiets en estafettestokje De Leeuwerik aangedaan voor een heerlijke lunch. Na de lunch wordt de fietstocht vervolgd om weer in De Leeuwerik te eindigen met overdracht estafette en onthulling van een mooi kunstwerk en een afsluitend borrel.

De dag start om 8.30 uur en om 15.30 uur vind de afsluitende borrel plaats.

Meedoen?

Op de locaties van Welzijn Lansingerland liggen de inschrijfformulieren en het dagprogramma voor u klaar. Levert u dan het inschrijfformulier uiterlijk 20 augustus in op één van onze drie locaties.

De kosten van de Zomer Estafette zijn € 12,50. Actiepashouders krijgen deze dag aangeboden in het kader van Actiefpasdag.

Adressen locaties

Wel-Kom! Ds van Koetsveldstraat 3,Berkel en Rodenrijs

Petrus Noordeindseweg 94, Berkel en Rodenrijs

Ontmoet! Wilhelminastraat 1a, Bergschenhoek

De Leeuwerik! Leeuwerikstraat 2,Bleiswijk

telefoon: 010 522 5545

info@swsl.nl | welzijnLansingerland.nl

Meer berichten