Mariska, Yvon en Astrid, vriendinnen van moeder Gul lieten een Hartenwens voor de familie Zwinkels uitkomen.
Mariska, Yvon en Astrid, vriendinnen van moeder Gul lieten een Hartenwens voor de familie Zwinkels uitkomen. (Foto: )

Brandweer Lansingerland brengt hartenwens in vervulling

Het was een grote verassing voor de familie Zwinkels uit Bleiswijk toen er plotsklaps een brandweerauto voor de deur stond om het gezin een ritje te geven.

Bleiswijk - Mariska, Yvon en Astrid, vriendinnen van moeder Gul Zwinkels vonden dat het gezin na veel verdriet wel iets leuks mocht overkomen. Zij dienden bij Humanitas Lansingerland in het kader van de hartenwensactie een aanvraag in. Het gehele gezin werd afgelopen week met loeiende sirenes thuis opgehaald. Met een echte brandweerwagen zijn naar de brandweerkazernes in Schiebroek en in Berkel en Rodenrijs geweest. "Een topochtend", vond iedereen.

Humanitas is er voor de burgers in heel Lansingerland. Wij kunnen maatjes bieden om burgers te ondersteunen bij hun financiële administratie, als ondersteuning voor ouders in een gezin of als maatje voor mensen zonder sociale contacten of die eenzaam zijn. Lijkt jou het leuk om een paar uurtjes per week iemand te ondersteunen of ken je iemand die die ondersteuning goed kan gebruiken? Ga dan naar onze website https://www.humanitas.nl/afdeling/lansingerland of bel/mail naar 06–35118618 / m.vandenakker@humanitas.nl

Meer berichten