Foto:

TOOST Foodtruck Festival

Het lekkerste reizende festival van het jaar is van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september weer terug in Bergschenhoek, alleen wel op een andere locatie.

Bergschenhoek - Omdat in datzelfde weekend ook de 'Samenloop voor Hoop' plaatsvindt in het Annie M.G. Schmidtpark is de locatie van TOOST festival verplaatst. De bonte festivalkaravaan met foodtrucks en muziek zal niet meer bij de skatebaan staan, maar aan de andere kant van de weg tegenover de Brandweerkazerne en naast het speelgebied 'Tuin van Floddertje'.

TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens donderdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat volgt een vierdaags programma met 20 foodtrucks die je doen watertanden. Naast een ruim aanbod aan wijnen en speciaalbieren vermaak je je op TOOST ook met een volle muziek line-up op het rollende podium, een silent disco area en de kids-corner met het hele weekend door creatieve workshops.

Elke dag is er muziek op het rollende podium van TOOST. Zo reist onder andere Joost Wander en het aanstekelijke El Colectivo Camacho met mee met het festival. Net zoals de disco- en guilty pleasure hero's van De Platenbakker, en ook DJ Yuppe Fish met zijn vinylplatencollectie is erbij.

Het TOOST festival vindt plaats van vrijdag 6 september tot en met zondag 8 september. Op vrijdag van 16.00 tot 23.00 uur. Op zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en op zondag van 13.00 tot 21.00 uur. De toegang van het festival is gratis. Meer informatie is te vinden op www.toostfestival.nl.

Meer berichten