Gratis kennismaken met yoga bij Body and Mind Coach.

Wilt u wel eens yoga uitproberen en ervaren of dit bij u past zonder verplichtingen? Op donderdagavond zijn er yogalessen voor volwassenen van 20.30 uur tot 21.30 uur in school De Klimophoeve, Hoefweg 49, Bleiswijk.

Bleiswijk - Ellen Koot van Body and Mind Coach verzorgt deze lessen als yogadocente en vitaliteitscoach. Ellen: "Al enkele jaren geef ik yogales aan een hele leuke groep mensen in Zoetermeer. De vorm van yoga die ik geef heet " Hatha Yoga" en is echt geschikt voor iedereen! Niveau, leeftijd en lenigheid zijn niet belangrijk want er is voor iedereen een ruime keuze in vele houdingen.

Hatha Yoga biedt diverse houdingen/poses voor balans tussen lichte inspanning en fijne ontspanning (Hatha Yoga) en bovendien is het een uitstekende manier om te ontstressen; voor jong én oud!"

Nog even de voordelen van Hatha yoga op een rij: stressvermindering/onthaasting, gewichtsverlies, toename van kracht, pijnverlichting, verbeterde bloedcirculatie, versoepeling spieren en pezen, helen van lichamelijke en geestelijke klachten (blokkades), algehele souplesse, beter slapen en gezonder lichaam.

De eerste les is gratis uitsluitend na aanmelding (zie hieronder). Mocht de les vol zijn, dan komt u op de wachtlijst op volgorde van aanmelding. De kosten voor de vervolglessen bedragen € 9,00 per les bij het kopen van een leskaart.  

Voor meer informatie en aanmelding yoga door Body and Mind Coach Ellen Koot: www.bodyandmindcoach.nl of mail info@bodyandmindcoach.nl

Meer berichten