Foto:

Vanaf 1 oktober gaat 3B-Krant samen met Hart van Holland Lansingerland

De Persgroep, waarvan de 3B-Krant een onderdeel is, heeft besloten per 1 oktober te stoppen met de verspreiding van deze huis-aan-huiskrant en samen te gaan werken met Hart van Holland-Telstar, uitgever van onder andere Hart van Holland Lansingerland. Voor de trouwe lezer blijft het lokale nieuws beschikbaar via Hart van Holland Lansingerland. Adverteerders van deze krant kunnen in de toekomst ook nog steeds terecht bij de Persgroep. De Persgroep biedt een uitgebreid aanbod van verschillende nieuwsmerken en digitale advertentiemogelijkheden.

Lansingerland - Jan van Dun, algemeen directeur local media van de Persgroep: "De markt ontwikkelt zich zo snel dat in veel steden en gemeenten nog slechts plaats is voor één huis-aan-huiskrant. Terwijl er soms wel drie zijn met allemaal dezelfde uitdagingen. Dit leidt tot allerlei bewegingen binnen de huis-aan-huiskranten. Sommige titels worden verkocht, andere titels worden aangekocht. Wij passen ons bestaande portfolio aan en zetten verder in op het ontwikkelen van digitale mogelijkheden. Zo kunnen lezers ons nieuws ook vinden op digitale nieuwsmedia, zoals AD.nl of indebuurt.nl. "

Frank van der Sman, commercieel directeur van Hart van Holland-Telstar: "Wij zijn overtuigd van de kracht van huis-aan-huisbladen. We zien de krant als een uitstekend medium om de inwoners van het lokale nieuws te voorzien, uiteraard in combinatie met onze online kanalen. Met deze mooie samenwerking gaan wij met heel veel vertrouwen de toekomst in en blijven wij een sociale factor met het hart in de lokale gemeenschap."

Hart van Holland/Telstar en de Persgroep zijn overtuigd van het belang en de kracht van de samenwerking voor het behoud van lokaal nieuws in de regio.

Meer berichten