Kom in beweging op 21 september 2019

Het thema van Wereld Alzheimer Dag 2019 is 'Samen Bewegen'. Reden voor Welzijn Lansingerland en de Dementieketen Lansingerland om de handen ineen te slaan en de "Kom in beweging dag" te organiseren. Deze gezonde dag vindt plaats op 21 september 2019

Lansingerland - Om 9.00 uur kunt u aanschuiven bij gezellig en gezond ontbijt (gratis) op de diverse locaties van Welzijn Lansingerland. Aanmelden via Welzijn Lansingerland via 010522 5545 of via bd@swsl.nl.

Van 10.00 – 15.00 uur zijn diverse activiteiten in het gemeentehuis aan de Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek: een informatie markt met informatie over een gezonde leefstijl, testjes om te kijken hoe lichamelijk en geestelijk fit u bent, informatie door de Dementieketen Lansingerland over dementie en de voorzieningen die er zijn voor mensen met dementie en hun naasten. Ook heeft u gelegenheid om de online training 'GOED omgaan met dementie' te volgen. Daarnaast zijn er diverse beweeg-workshops en gezonde hapjes. Om 14.00 uur wordt het certificaat 'Lansingerland Dementievriendelijk' uitgereikt aan wethouder Ankie van Tatenhove.

Mocht u vragen hebben over de Kom in Beweging dag kunt u mailen of bellen met Ton Dekker (TD@swsl.nl), Sylvia Frau (ab@swsl.nl), tel. 010 5225545 Welzijn Lansingerland of bellen met - Ellen Eleonora van de Dementieketen Lansingerland dementieketenlansingerland@gmail.com.

Meer berichten