Workshop reanimatie voor vrijwilligers

Voor vrijwilligers die eens meer willen weten over reanimatie is er dit najaar een compacte workshop van circa twee uur. Hierbij worden deelnemers geïnformeerd over wat ze kunnen doen als iemand in de omgeving een hartstilstand krijgt.

Lansingerland - Veel vrijwilligers werken met mensen en het is daarom belangrijk om te weten wat te doen in geval van nood. De workshop wordt gegeven door Emmelies Kolpa, instructeur van de EHBO Bergschenhoek. Er worden twee workshops gegeven: maandagmiddag 23 of 30 september van 14.00-16.00 uur in Bergschenhoek.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk. De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers per bijeenkomst, er kunnen maximaal 10 mensen meedoen. Er is een eigen bijdrage in de kosten van € 12,50 p.p. Meerdere deelnemers vanuit één organisatie in overleg.

Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 - 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Meer berichten