Help! Hoe schrijf ik een PR plan voor mijn vereniging?!

Hoe zorgt een vereniging of maatschappelijke organisatie ervoor dat zij duidelijk communiceert met "buiten"? En hoe kan ze dit praktisch en bondig vastleggen in een communicatie / PR-plan? Doel van zo'n plan is zichtbaarheid verbeteren, aandacht trekken en laten zien wat de vereniging doet. Een plan helpt om gericht stappen te zetten en doelgroepgericht te werken.

Lansingerland - Het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland verzorgt daarover een workshop. Tijdens de workshop delen verenigingen en maatschappelijke organisaties ook hun ervaringen.

Workshop: Hoe schrijf ik een PR plan voor mijn vereniging? Tijdens de workshop start de deelnemer al met het schrijven van een plan. Donderdag 19 september (19.00 uur) in Berkel en Rodenrijs

Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 - 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Meer berichten