Foto: Jan-Evert Zondag

Ondernemersbijeenkomst op 18 september

Op woensdag 18 september heeft het wekelijkse werkontbijt van ondernemersnetwerk BNI Paprika een speciaal thema. Cees Verbree (Honescon commercieel advies) houdt dan een
masterclass met het thema 'Hoe worden jonge ondernemers succesvol?'

Lansingerland - Deze ontbijtbijeenkomst is gericht op jonge ondernemers in Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp. Zowel jong in leeftijd, als jong van geest. Dit kunnen starters, net gestarte of reeds enkele jaren functionerende jonge ondernemers/ondernemende professionals zijn. Binnen dit thema zal tijdens de presentatie aandacht zijn voor zaken die bepalend kunnen zijn voor succesvol ondernemerschap. Dus veel praktische tips om direct toe te passen binnen het eigen bedrijf. 

Daarnaast krijgt elke aanwezige ondernemer de gelegenheid, zich kort voor te stellen aan de groep en zo te werken aan naamsbekendheid. Het werkontbijt van 18 september vindt plaats in Zalencentrum 't Manneke, Leeweg 33, Berkel en Rodenrijs. In verband met de planning van ontbijt en zitplaatsen is aanmelding verplicht, bij secretaris Angela Koster, telefoon 06-10012079 of per email: angela@mastiekfinance.nl.
Zaal is open vanaf 06.30 uur, het werkontbijt duurt van 07.00 tot 08.45. Kosten: 16,50.

Meer berichten