Jong Perspectief zoekt maatjes

Jong Perspectief zoekt nieuwe maatjes voor jongeren die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Bijvoorbeeld voor jongeren waarvan een ouder ziek is of waarvan broertje/zusje véél aandacht vraagt. Hou je van leuke dingen doen zoals sporten, winkelen, knutselen, een spelletje of een goed gesprek? Heb je wekelijks of eenmaal in de twee weken een paar uurtjes vrij? Dan is dit misschien het vrijwilligerswerk wat bij jou past.

Lansingerland - Als vrijwilliger krijg je er ook veel voor terug. Het is leerzaam, biedt veel voldoening, staat goed op je CV en levert leuke contacten op. Daarnaast worden er interessante trainingen en groepsactiviteiten aangeboden door de organisatie. In september zal er weer een training starten voor nieuwe vrijwilligers. Hierin maken we kennis met elkaar, staan we stil bij wat je als vrijwilliger wilt en kunt bieden als ondersteuning aan een jongeren. De training zal plaats vinden op maandagavond op 23 en 30 september.
Jong Perspectief bestaat 14 jaar, waarvan ruim 3 jaar in Lansingerland en hebben al veel jongeren tussen de 6 en 24 kunnen helpen. Geïnteresseerd in de training? Bel dan naar 079-7502233 of mail naar info@jongperspectief.nl

Meer berichten