Logo 3B-krant.nl


De kleuters hebben genoten van de voorstelling Vos en haas: een feest voor haas.
De kleuters hebben genoten van de voorstelling Vos en haas: een feest voor haas.

900 kleuters vierden een feestje met vos en haas

  Column

Tijdens de Kinderboekenweek hebben de leerlingen van groep 1 en 2 van bijna alle basisscholen in Berkel en Rodenrijs genoten van de voorstelling 'Vos en Haas: een feest voor haas'. De theatergroep HoutjeTouwtje speelde een vrolijke en interactieve interpretatie van het gelijknamige boek.

Berkel en Rodenrijs - Op school was het boek al voorgelezen en besproken. Vos en Haas vroegen aan de kinderen wat je nodig hebt om een feest te vieren. Schoonmaken, opruimen, pen, papier, envelop, postzegel, slingers en natuurlijk vrienden, werd er geroepen. Tijdens de voorbereidingen van het feest, krijgen Vos en Haas een nieuwe buurvrouw. Buurvrouw Pluim slaapt van de herfst tot de lente. De kinderen hebben genoten van het avontuur, de mooie poppen en de grapjes in de theateropstelling van Het Spectrum. Aan het einde van elke voorstelling was er tijd voor een ontmoeting met alle poppen en acteurs.

De optredens werden georganiseerd door de Stichting Muzische Vorming Berkel & Rodenrijs, die activiteiten organiseert ter bevordering van de culturele ontwikkeling van de basisschoolleerlingen van Berkel en Rodenrijs. Geniet u ook van theater en vindt u het leuk om deze beleving door te geven aan kinderen, dan bent u welkom als vrijwilliger! Wees dan minimaal 1x per jaar een dagdeel beschikbaar als begeleider bij de voorstellingen. Contact via stmvberkelpc@gmail.com.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox