Logo 3B-krant.nl


Seizoen Young Voices van start

  Cultuur

Berkel en Rodenrijs - Young Voices is een koor uit Berkel en Rodenrijs waar kinderen en jongeren van elke leeftijd welkom zijn. Het hele koor is opgedeeld in 4 koren, de koorklas, kinderkoor 1, kinderkoor 2 en het jeugdkoor. Een keer per jaar treedt het hele koor op en zorgen alle koorleden samen voor een mooi concert!

Bij de jongste koren (onder leiding van Mirjam van der Beek – van Gelderen) leer je op jonge leeftijd al op een speelse en leuke manier te zingen. Elke week is er een gezellige repetitie en af en toe is er zelfs een heus optreden! Bij kinderkoor 2 en het jeugdkoor (onder leiding van Carla Veeningen) komt er wat uitgebreider repertoire op het programma te staan. Stemvorming neemt een belangrijke plaats in. Er worden concerten gegeven in mooie (kerk-) gebouwen en af en toe is er ook gelegenheid om solo te zingen. Spannend! Ook is er bij kinderkoor 2 en het jeugdkoor genoeg ruimte voor gezelligheid en plezier tijdens de repetities.

Klinkt dit als muziek in de oren? Kom dan eens langs. En de eerste 3 proeflessen zijn helemaal gratis! Kijk voor meer informatie op www.youngvoices.eu of neem contact op via secretaris@youngvoices.eu.

Meer berichten

Shopbox