Logo 3B-krant.nl


De Kast en Iris Kroes in Dorpskerk Berkel

  Cultuur

Op maandag 18 december om 20.00 uur organiseert de stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs het jaarlijkse Christmas & Friends Kerstconcert bij Kaarslicht in de stijlvol versierde Dorpskerk. Vandaag start de kaartverkoop.

Berkel en Rodenrijs - Bent u op zoek naar een nieuw verrassend kerstprogramma? Kom dan op 18 december naar de sfeervolle Dorpskerk (Kerksingel 1) in Berkel en Rodenrijs. Dit keer treedt de bekendste popband van het noorden, De Kast, samen met de superieure harpiste en zangeres Iris Kroes op. Een meeslepend en uniek kerstconcert voor de hele familie. De succesvolle Friese formatie De Kast met frontman Syb van der Ploeg en Iris Kroes, een geweldige harpiste met een onderscheidende, prachtige stem, ontmoeten elkaar op hoog niveau. De mooiste kerstklassiekers krijgen door deze samensmelting een adembenemend karakter. Traditioneel en soms in een 'De Kast-jasje'. Een warm familie kerstconcert in een prachtige ambiance.

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van bedrijven en winkeliers in de regio. De kaarten kosten € 22,50 p.p. (inclusief programmaboekje en After Party) en zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Janneke (Kerkstraat 29, Berkel en Rodenrijs) of door een e-mail te sturen naar vriendendorpskerkberkel@hotmail.com met uw naam, adres en het aantal kaarten. Na ontvangst van uw betaling + € 2,00 reserveringskosten (per reservering) op rekeningnr. NL67RABO0153722606 t.n.v. stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs, o.v.v. kerstconcert, ontvangt u per e-mail een bevestiging. De kaarten liggen dan op de avond van het concert voor u klaar in de kerk.

Meer berichten

Shopbox