Logo 3B-krant.nl


Kom Halloween vieren in het centrum van Berkel.
Kom Halloween vieren in het centrum van Berkel.

Griezelpuzzeltocht in Berkel

  Cultuur

Berkel en Rodenrijs - Vrijdagavond 27 oktober is het griezelen geblazen in Berkel Centrum! Tussen 19.00 uur en 21.00 uur wordt het spookachtig gezellig. Op deze avond zijn er tal van activiteiten die in het teken staan van Halloween. Een echte Griezelpuzzeltocht en divers griezelig entertainment zorgt voor een spectaculaire avond.

Op het Westerwater (t.h.v. Xenos) kunnen kinderen en hun ouders tussen 19.00 - 20.30 uur een griezelkaart ophalen voor de Griezelpuzzeltocht. Op deze griezelkaart staat aangegeven waar de kinderen snoepjes en letters kunnen vinden bij de winkeliers. De letters zijn verstopt in de etalages en vormen uiteindelijk een zin. De ingevulde griezelkaart kan worden ingeleverd op het startpunt vóór 21.00 uur, waar de kinderen een glaasje griezellimonade ontvangen. Met de juiste oplossing van de zin kan er tevens een Berkel Centrum Cadeaubon worden gewonnen!

Deze griezelpuzzeltocht wordt met een spookachtig goede percussionband RiFF-Percussion opgevrolijkt. Zij gaan Berkel Centrum voorzien van sfeervolle klanken tijdens deze donkere en spookachtige avond.

Het griezelig entertainment wordt net als vorig jaar verzorgd door Theater Vlammen. Lokale acteertalenten laten zich van hun griezeligste kant zien tijdens de Halloween speurtocht. Door het hele centrum kunnen de bezoekers genieten van diverse scénes, speciaal bedacht voor Halloween. O.a. Dokter Halloween is aanwezig om de afgehakte ledematen een bestemming te geven, maar bezoekers kunnen ook de Creepy Clowns tegen het lijf lopen. Kom deze avond vooral gekleed Halloweenstijl en natuurlijk mag er een lampion mee worden genomen.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox