De jonge koren van Young Voices zijn klaar voor komend jaar.
De jonge koren van Young Voices zijn klaar voor komend jaar.

Veranderingen bij kinder- en jeugdkoor Young Voices

  Cultuur

Bij kinder- en jeugdkoor Young Voices vinden komend jaar meerdere veranderingen plaats. Alle koren zullen op dezelfde dag en op dezelfde locatie gaan repeteren, namelijk op dinsdag in de Ark in Berkel en Rodenrijs.

Berkel en Rodenrijs - Ook zal de koorklas opgaan in kinderkoor 1, waarvan de directie zal worden overgenomen door de huidige dirigent van kinderkoor 2 en het jeugdkoor, Carla Veeningen. Voor 2018 is Young Voices nog altijd op zoek naar nieuwe leden om ons koor te komen versterken. Iedereen vanaf zes jaar is welkom en je kunt gebruik maken van drie gratis proeflessen.

Kinderkoor 1 repeteert vanaf 2018 op dinsdag om 15:30 uur in de Ark. Kinderkoor 2 sluit in de Ark om 16.15 uur aan waarbij een halfuur gezamenlijk wordt gerepeteerd. Zo leren de leden elkaar kennen, ervaar je hoe het is om in een grotere groep te zingen en het is ook nog eens erg gezellig. Het jeugdkoor blijft repeteren op dinsdagavond in de Ark om 19.15 uur. De repetities starten weer op 16 januari 2018. Aanmelden kan via www.youngvoices.eu.

De repetities van Young Voices vinden plaats in de Ark, Oranjestraat 2 in Berkel en Rodenrijs. De precieze repetitietijden zijn:

Kinderkoor 1: 15.30 – 16.45 uur

Kinderkoor 2: 16.15 – 17.30 uur

Jeugdkoor: 19.15 – 21.15 uur

Meer berichten

Shopbox