Logo 3B-krant.nl

Zing mee met Shining

  Cultuur

Het christelijk gemengd koor Shining voert op 14 en 21 april het oratorium 'Jezus op aarde" uit in de St. Willibrorduskerk in Bergschenhoek (21 april) en in de hervormde kerk van Lexmond (14 april). Wie mee wilt zingen, is van harte welkom.

Bergschenhoek - "Jezus op aarde" is een Nederlandstalig muziekstuk. De muziek is van Marco den Toom en de teksten zijn van Ria Borkent. Het stuk duurt ongeveer een uur. De Bijbelverhalen uit de vier evangeliën waren de inspiratiebron voor dit stuk: beginnend bij de doop van Jezus en eindigend bij de woorden van het Onze Vader. Ook het koor Musica Pro Deo uit Meerkerk verleent haar medewerking. Beide koren staan onder leiding van dirigent Warno Ruting uit Linschoten. De muzikale begeleiders zijn Kate Kang (piano) en Bianca de Vrind (dwarsfluit).
Voor de uitvoering van "Jezus op aarde" is Shining op zoek naar zangers. De repetities starten op woensdag 3 januari in de hervormde kerk van Bergschenhoek, van 19.45 tot 22.00 uur. Ook op de woensdagen daarna kan men aanschuiven. Het inschrijfgeld bedraagt 20,- euro. Aanmelden kan via: cgk-shining@hervormd.nl. Meer informatie, zie cgk-Shining.wix.com/Bergschenhoek

Meer berichten

Shopbox