Vanaf volgende week start er een winactie in deze krant, waarbij Euroscoop vrijkaarten verloot voor hun films.
Vanaf volgende week start er een winactie in deze krant, waarbij Euroscoop vrijkaarten verloot voor hun films. (Foto: Euroscoop)

Uit met Euroscoop Schiedam

  Cultuur

Volgende week start de 3B-krant samen met Euroscoop Schiedam een maandelijkse lezersactie. Elke maand maken lezers kans op vrijkaarten voor films bij Euroscoop. Doet u ook mee?

Lansingerland - Filmpje pakken of een complete avond uit? "Wij heten u van harte welkom bij Euroscoop Schiedam", vertelt Patricia van Lieshout, Marketing Manager bij Euroscoop Schiedam. Sinds 11 oktober heeft de bioscoop haar deuren geopend. "Bezoekers hebben keuze uit de nieuwste films, waaronder The Commuter, Taal is zeg maar echt mijn ding en Darkest Hour. Maar wij draaien ook kaskrakers zoals Star Wars: The Last Jedi, Huisvrouwen bestaan niet en Pitch Perfect 3." Ook aan het jongere publiek is gedacht met familiefilms als Elias, Diep in de Zee, Disney Pixars Coco, Ferdinand en De Familie Slim.

Euroscoop staat voor service, kwaliteit, moderne technieken, gunstige tarieven en een zeer goede bereikbaarheid. Vanaf Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek rijdt u binnen 20 minuten naar Euroscoop Schiedam. Euroscoop Schiedam ligt direct aan afrit Schiedam-Centrum (A20). Parkeren kan direct onder de bioscoop in de Euroscoopgarage. Tot 31 januari is dit gratis, daarna betalen onder bezoekers € 1,00 voor 3 uur. Liever met het openbaar vervoer? Vanaf Station Schiedam Centrum loopt u binnen 3 minuten naar de ingang.

Het filmbezoek is makkelijk te combineren met een hapje en drankje of een uitgebreid menu. In het Euroscoopgebouw is Restaurant De Beren is gevestigd en op korte termijn volgen Happy Italy, Mr. Chow Asian Streetfood en Fred & Harry's. Voor de kinderen wordt er hard gebouwd aan een Kids Gaming Arcade en een GlowGolfbaan.

Meer berichten