Logo 3B-krant.nl


Passie- en paasconcert

  Cultuur

Op zaterdag 3 maart zingt de bekende zanggroep van Martin Mans 'The Martin Mans Formation' samen met de Rotterdamse Vocalgroup VOICE in Het Baken in Bergschenhoek. Ze brengen een programma ten gehore met indrukwekkende arrangementen van lijdens- en paasliederen, zoals: 'O haupt voll Blut und Wunde, Getsemané, 't Is middernacht en Arise my love'. Kaarten voor dit concert zijn nu al te verkrijgen en lezers van de 3B-Krant krijgen een speciale korting op hun kaarten.

Bergschenhoek - Aan het orgel en de vleugel zit Mark Brandwijk die op professionele wijze de zang begeleidt. Bovendien brengt hij enkele paasimprovisaties ten gehore. De sopraan Jacqueline Meijer neemt de solopartijen voor haar rekening en verzorgt een solo. De trompettist Jantine Kalkman levert ten slotte een instrumentale bijdrage. De sfeer van het concert is zowel ingetogen als uitbundig waarvoor de passie en paasarrangementen zich goed laten lenen.

Het passie- en paasconcert begint zaterdag 3 maart om 20.00 uur uur in het Baken (A. van Dijcklaan 1, Bergschenhoek). Kaartjes kosten €12.50.

Lezersactie:
Lezers van de 3B-Krant krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van € 3,50 en betalen € 9,- in plaats van € 12,50 voor een kaart. (max. 4 pers. per artikel). Voor online bestellingen geldt de actiecode: 3B303.

Reserveren en online bestellen: www.martinmans.nl of t. 06-25391903

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox