Nasrdin Dchar en Hannah Hoekstra spelen in de nieuwe film Gek van Oranje, die vanaf 15 februari te zien is.
Nasrdin Dchar en Hannah Hoekstra spelen in de nieuwe film Gek van Oranje, die vanaf 15 februari te zien is.

Films kijken in Euroscoop: doe mee en win vrijkaarten

  Cultuur

Vorige week heeft u in onze krant kunnen lezen dat wij gaan samenwerken met Euroscoop Schiedam. Vanaf vandaag maakt u iedere maand kans op vrijkaarten bij deze gloednieuwe bioscoop.

Schiedam - Wat is er nu te zien in Euroscoop Schiedam? Een kleine greep uit het veelzijdige aanbod:

Darkest Hour
Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill (Gary Oldman) meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.
Diep in de Zee
Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. Een avontuur voor de hele familie.

Maze Runner
In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O'Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe.

Binnenkort te zien:
Black Panther
Marvel's Black Panther volgt het verhaal van T'Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning - en Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt.

Gek van Oranje
Gek van Oranje is een feelgood mozaïekfilm, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland zijn doe-maar-gewoon mentaliteit van zich afschudt en helemaal opgaat in de totale oranjegekte.

Kijk voor het complete aanbod en alle aanvangstijden op www.euroscoop.nl/schiedam


WIN VRIJKAARTEN
Wilt u gratis kennismaken met Euroscoop Schiedam? Doe mee met deze actie en win vrijkaarten voor een film naar keuze. Onder de inzenders met het juiste antwoord, verloten wij 5 x 2 vrijkaarten. De vraag is: noem twee spelers uit de nieuwe Nederlandse film Gek van Oranje. Mail uw antwoord samen met uw naam vóór dinsdag 6 februari naar e-mailadres: redactie.3b@persgroep.nl onder vermelding van 'winactie'. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten