Logo 3B-krant.nl


BLØF is de hoofdact op Lansingerland Live.
BLØF is de hoofdact op Lansingerland Live.

BLØF is hoofdact op Lansingerland Live

  Cultuur

Het allereerste popfestival van Lansingerland wordt versterkt door dé gigant van Nederlandse bodem: BLØF! Lansingerland Live vindt op 8 en 9 juni plaats in het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek. Vandaag maakt de organisatie met trots de hoofdact bekend die de programmering op zaterdag compleet maakt.

Lansingerland - Op 8 en 9 juni is het Annie M.G. Schmidtpark het epicentrum van de gezelligheid. Het hart van Lansingerland wordt namelijk ingericht tot een uit de kluiten gewassen buurtfeest waar vandaag de hoofdact bekend is gemaakt. Naast BLØF en de eerder bekendgemaakte bands Chef'Special, De Dijk, Rondé en Son Mieux zal tot slot ook de opkomende band HAEVN het festivalpodium van Lansingerland Live betreden!
Niet één, maar twee dagen lang muziek, gezelligheid en lekker eten! Trakteer jezelf vrijdag op een fijne nostalgische avond! De lekkerste muziek uit de 90's en 00's worden op de vrijdag in een fris jasje gegoten! Bekende DJ's en live-acts uit deze jaren wisselen elkaar af op het podium van dé retro-huiskamer van Lansingerland! Deze avond tovert een glimlach van herinneringen op ieder gezicht: meezingen met oude hits en genietend van de zonsondergang terwijl de zomeravond langzaam in de nacht verdwijnt.
Gepaard met prikkelende zonnestralen, sta je vooraan bij jouw favoriete band… Op zaterdag brengen de beste popartiesten van Nederlandse bodem hun muziek live ten gehore! De bands BLØF, Chef'Special, De Dijk, Rondé, HAEVN en Son Mieux laten op het knusse evenemententerrein het hart van de gemeente flink kloppen. Naast de muzikale programmering leent het festival zich uitstekend voor een ontspannen dag vol gezelligTicketsheid en lekker eten.
Er zijn verschillende tickets vanaf €22,50 verkrijgbaar en deze zijn uitsluitend via www.lansingerlandlive.nl/tickets te koop.

1 reactie
Meer berichten

Shopbox