Werk van Piet Kouwenhoven.
Werk van Piet Kouwenhoven. (Foto: Piet kouwenhoven)

Kunstgalerie Bleiswijk toont nieuwe expositie

  Cultuur

Bleiswijk - Kunstgalerie Bleiswijk toont vanaf 21 april een indrukwekkende collectie van nieuwe kunstwerken. Opnieuw de moeite waard om bijzondere inspiratie op te doen en de verrassende werken te bezichtigen. Kunstenaars die zich bezig houden met het creëren van verhalende fotografie, schilderijen en stillevens, geïnspireerd door kleur en licht van "oude" meesters, dynamische sculpturen, decoratieve kunstobjecten, mythische vormen met gebruik van verschillende materialen en technieken, waaronder ijzer, hout en keramiek.

Kunstenaars die in Nederland maar ook in het buitenland meerdere keren zijn onderscheiden, omdat ze het onzichtbare zichtbaar maken, een eigen pictorale wereld creëren en op hun reizen geïnspireerd worden door oude, mythische culturen. In hun werk gebruiken ze verzadigde, sprankelende of aardse kleuren, uiteenlopende technieken, reliëfs van pigmenten, papier en linnen op doek, grote lijnen en forse kleurvlakken, zodat u als toeschouwer de ruimte krijgt uw eigen beelden in te vullen. U zult ervaren dat kunst een waardevolle bijdrage levert aan uw wereldbeeld, emoties oproept en uw creativiteit in gang zet! De getoonde werken zijn van hoog niveau; de kunstenaars zijn aanwezig om hun werk toe te lichten.

De Kunstgalerie Bleiswijk, Hoekeindseweg 26, 2665 KD Bleiswijk is op zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur; de toegang is gratis en er is gratis parkeerruimte.

Meer berichten