Ready Player One is vanaf 29 maart te zien bij Euroscoop Schiedam.
Ready Player One is vanaf 29 maart te zien bij Euroscoop Schiedam.

Binnenkort in Euroscoop: doe mee en win vrijkaarten

  Cultuur

Op steenworp afstand van Lansingerland ligt Euroscoop Schiedam. Een leisurecentrum met horeca, entertainment en natuurlijk film. In 11 zalen zie je de laatste nieuwe films, met voor ieder wat wils.

Schiedam - Wat is er nu te zien in Euroscoop Schiedam? Een kleine greep uit het veelzijdige aanbod:

Bankier van het Verzet
(oorlogsfilm, thriller 12+)

Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden.

Pacific Rim Uprising
(actie, sciencefiction 12+)

In de nieuwe spectaculaire actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.

Tomb Raider
(actie, avontuur 12+)

Het is inmiddels zeven jaar geleden dat de vader van de 21-jarige Lara verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen werkt ze als fietskoerier in Londen, terwijl ze collegelessen volgt. Uiteindelijk wordt ze geïnspireerd om de verdwijning van haar vader te onderzoeken en reist naar zijn laatst bekende locatie: een graf op een eiland ergens voor de kust van Japan.

Voor de kleine filmfans:
Pieter Konijn
(animatie, familie, 6+)

De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie.

Rikkie de Ooievaar
(animatie, AL)

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is.

Kijkt u voor het complete aanbod en alle aanvangstijden op www.euroscoop.nl/schiedam

WIN VRIJKAARTEN
Wilt u gratis kennismaken met Euroscoop Schiedam? Doe mee met deze actie en win vrijkaarten. Onder de inzenders met het juiste antwoord, verloten wij 5 x 2 vrijkaarten. De vraag is: vanaf 29 maart zie je de actie/avonturenfilm 'Ready Player One', naar de gelijknamige bestseller en het wereldwijde fenomeen van Ernest Cline. Wie regisseert deze film? Mail uw antwoord voor dinsdag 27 maart naar redactie.3b@persgroep.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten