Samantha de Wolf, eigenaresse van Cre8yourday Foto: Amel Bali
Samantha de Wolf, eigenaresse van Cre8yourday Foto: Amel Bali (Foto: Amel Bali)

Vier Moederdag bij de Rottemeren

  Cultuur

Door Amel Bali

Voor wie een leuke herinnering wilt beleven met Moederdag, organiseert Samantha de Wolf met haar onderneming Cre8yourday een High Tea & High Wine bij het Retraiterie Rottemeren. De opbrengst komt ten goede voor het onderzoek naar kankerbestrijding van het KWF.

BLEISWIJK – De Wolf is wedding- en eventplanner: ze organiseert bruiloften en evenementen. Alhoewel Cre8yourday nog maar anderhalf jaar bestaat heeft de Wolf voor het aankomend jaar 14 bruiloften gepland staan. "De bruidsparen komen niet alleen uit Lansingerland, maar uit verschillende plekken in Zuid-Holland. Voordat de Wolf met Cre8yourday begon, was ze officemanager. "Organiseren en plannen is iets wat ik al heel lang en graag doe." Er is volgens de Wolf de laatste jaren wel meer vraag naar wedding- en eventplanners. "Mensen hebben tegenwoordig meer geld te besteden en mensen staan er steeds meer bij stil dat je op een belangrijke dag anderen niet moet belasten, die je er eigenlijk graag bij wilt hebben.

Tijd doorbrengen

Dit jaar wilde De Wolf graag iets doen voor het goede doel. In samenwerking met het Retraiterie Rottemeren en veel lokale ondernemers is het idee voor een High Tea & High Wine ontstaan. "Daarnaast is mijn oma de reden dat ik dit wil organiseren. Mijn oma is het afgelopen jaar overleden aan kanker. Zelf steunde ze ook het KWF. Met de crematie wilde ze ook geen bloemen, maar donaties. Mijn oma, moeder en ik gingen elk jaar met Moederdag high theeën. Ter nagedachtenis aan mijn oma wil ik Moederdag ook een bepaalde waarde geven. Ik wil iets goeds doen, maar ook iets wat bij mijn oma past, zo is het idee ontstaan.

Mensen zijn tegenwoordig zo bezig met social media, met uiterlijk verschijn dat men vergeet om tijd door te brengen met de mensen, die er echt toe doen. Dit is ook een boodschap, die ik graag wil uitdragen. Kom mooie herinneringen creëren deze dag." Er is op de dag zelf ook een professionele fotograaf, die de mooie momenten vastlegt. De High Tea is van 12:00 tot 14:30 en kost €29,50. De High Wine is van 14:00 tot 17:30 en kost €32,50. De prijzen zijn per persoon voor volwassenen. Voor kinderen tot twaalf jaar kost het €12,50. Kinderen tot vijf jaar zijn gratis.

Warm hart

De Wolf hoopt een bedrag bij elkaar te verzamelen van €1.000,-. "Dat vind ik een mooi streven." De Wolf draagt het KWF een warm hart toe. Naast het organiseren van dit evenement, is ze ook collectecoördinator van het KWF.

Meer berichten