Vanaf 5 juni draait Jurassic World: Last Kingdom in Euroscoop Schiedam.
Vanaf 5 juni draait Jurassic World: Last Kingdom in Euroscoop Schiedam. (Foto: )

Binnenkort in Euroscoop: win vrijkaarten voor film naar keuze

  Cultuur

Op steenworp afstand van Lansingerland ligt Euroscoop Schiedam. In elf zalen zie je de laatste nieuwe films, met voor ieder wat wils. Voor een lekkere lunch of diner kun je terecht bij De Beren eetcafé, Fred and Harry's en Mr. Chow Asian Streetfood. Even ontspannen na de film kan bij de family arcadehal van Sir Winston Fun & Games. Volgende maand openen Bram's Gourmet Frites en GlowGolf Schiedam hun deuren.

Schiedam - Wat is er nu te zien in Euroscoop Schiedam? Een kleine greep uit het veelzijdige aanbod:

Solo: A Star Wars Story
Stap aan boord van de Millennium Falcon en reis naar een 'galaxy far, far away' in Solo: A Star Wars Story. Volg het verhaal van de iconische Star Wars-held Han Solo en ieders favoriete Wookiee, vóór de avonturen die in Star Wars: A New Hope plaatsvonden. Na een reeks duistere gebeurtenissen in de criminele onderwereld raakt Han Solo bevriend met zijn co-piloot Chewbacca en ontmoet hij de beruchte gokker Lando Calrissian. Samen gaan ze op een reis die uiteindelijk bepalend zal zijn voor het leven van deze iconische helden.

DEADPOOL 2
Marvel's grofgebekte huurling is terug! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit. Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn.
Casper en Emma maken theater
Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De klas probeert een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker.

Kijkt u voor het complete aanbod op www.euroscoop.nl/schiedam

WIN VRIJKAARTEN
Wilt u gratis kennismaken met Euroscoop Schiedam? Doe mee met deze actie en win vrijkaarten. Onder de inzenders met het juiste antwoord, verloten wij 5 x 2 vrijkaarten. De vraag is: Vanaf 5 juni zie je de actiefilm 'Jurassic World: Last Kingdom'. Welke dieren staan centraal in deze spectaculaire film? Mail uw antwoord voor dinsdag 5 juni naar redactie.3b@persgroep.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten