Popkoor Just for Fun zal diverse nummers meerstemmig zingen. Foto: Dennis Hus
Popkoor Just for Fun zal diverse nummers meerstemmig zingen. Foto: Dennis Hus (Foto: Dennis Hus)

Zaterdag 23 juni Koren- en Muziekfestival Berkel Centrum

  Cultuur

Zaterdag 23 juni staat winkelpromenade Berkel Centrum in het teken van muziek; diverse koren en artiesten treden tussen 12.00 en 16.00 uur op tijdens het Koren- en Muziekfestival. De koren en artiesten wisselen elkaar af en de gehele dag is het genieten van al die muzikaliteit.

Berkel en Rodenrijs - Het podium staat op de Kerksingel, aan de kant van de Kerkstraat. Tussen 12.00 en 13.30 uur komt u ook Muziekvereniging Harpe Davids nog tegen in het centrum, zij lopen rond.
Het programma start met Popkoor O jee van 12.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 13.30 uur. Popkoor O Jee komt uit Rotterdam Ommoord en staat bekend om haar vrolijke uitstraling en het zichtbaar plezier in het zingen. Het koor voert het publiek altijd met veel enthousiasme terug naar de muziek uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en deze eeuw: beat, rock, folk, surfpop, blues, soul en disco. Ook hedendaagse hits leveren meer dan voldoende ideeën op en worden aan het veelzijdige repertoire toegevoegd.
Leanne Serena is een bekende jonge zangeres uit Lansingerland. Zij treedt op van 12.30 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 14.30 uur op onder begeleiding van Loek Buitenhuis. Leanne en Loek spelen pop- en countrynummers in een persoonlijke setting. Met haar pure en zuivere stem weet Leanne de emotie van een nummer goed over te brengen. Sinds november 2016 is Leanne werkzaam bij Het Muziekpand in Berkel en Rodenrijs als zang- en pianodocent en vocalgroup-dirigente. Daarnaast geeft ze zang- en pianolessen aan huis.
Van 13.30 - 14.00 uur en 15.00 tot 15.30 uur zijn De LanSINGERS te aanschouwen. De LanSINGERS is hét popkoor van Lansingerland! Het koor is opgericht door het Charles Vermeer Zanginstituut. Het koor zingt popmuziek met af en toe een gospel of musicallied. Gezelligheid staat voorop bij dit popkoor.
Popkoor Just for Fun komt uit Zoetermeer en bestaat uit ± 80 leden. Zij zijn te horen van 14.30 tot 15.00 uur en van 15.30 - 16.00 uur. Het is een groot gemend popkoor. De muziek die wordt uitgevoerd is meerstemmig. Hierdoor is het zingen altijd een uitdaging. Het repertoire beslaat de gehele periode van de sixties tot aan nu. Veel van de songs zijn Engelstalig, maar er wordt ook in het Nederlands gezongen.
Muziekvereniging Harpe Davids komt uit Zoetermeer. De muziekvereniging bestaat uit meerdere afdelingen waaronder het showcorps.

Meer berichten