Foto:

Zomerexpo 2018

  Cultuur

Tot en met 5 augustus organiseert de Kunstgalerie Bleiswijk een Zomerexpo voor getalenteerde leerlingen van de verschillen kunstdocenten in Lansingerland. In de voormalige boerderij is, verdeeld over twee verdiepingen, volop ruimte aanwezig om de tentoongestelde werken te bewonderen en in alle rust van de kunst te genieten. Ruim 100 werken van meer dan 60 cursisten wordt in deze periode tentoongesteld in de galerie. Het betreft voornamelijk schilderijen waarbij gewerkt is met olie- en acrylverf op verschillende ondergronden.

Bleiswijk - Sinds de opening in februari hebben er nu twee exposities plaatsgevonden in Kunstgalerie Bleiswijk. Om kunst toegankelijk te houden en te maken voor iedereen, is ervoor gekozen om in de zomermaanden amateurs de mogelijkheid te geven te exposeren. Er zijn een aantal bekende docenten in Lansingerland benaderd met het verzoek om aan veelbelovende amateurkunstenaars te vragen of zij interesse hebben om in de Kunstgalerie Bleiswijk gedurende de zomermaanden te exposeren. Hier is door zowel de docenten als hun cursisten zeer positief op gereageerd.

De onderwerpen zijn heel verschillend in de tentoonstelling. Abstract, figuratief, realistisch maar ook combinaties van deze vormen van kunst treft u tijdens deze Zomerexpo. Daarnaast exposeren er een aantal beeldhouwers hun werken. De galerie is geopend op zaterdag en zondag tussen 11:00 uur en 17:00 uur. Kunstgalerie Bleiswijk vindt u aan de Hoekeindseweg 26, Bleiswijk.

Meer berichten

Shopbox