Een foto uit januari 2017: West Coast Big Band + Orlando Milan zetten Theater 't Web op stelten met de 'Soul Show'.
Een foto uit januari 2017: West Coast Big Band + Orlando Milan zetten Theater 't Web op stelten met de 'Soul Show'. (Foto: )

'Reacties vaak hartverwarmend'

  Cultuur

Stichting Behoud 't Web - de organisatie achter Theater 't Web in Bleiswijk - is zeer tevreden op het eerste seizoen. Zo waren nagenoeg alle voorstellingen uitverkocht, waren de reacties vaak hartverwarmend en is er een groeiend aantal medewerkers.

Bleiswijk - Vorig jaar september ging 't Web in Bleiswijk over van de gemeente naar Bibliotheek Oostland. Daarmee was het eerste Cultuurhuis van Lansingerland een feit. Stichting Behoud 't Web - dat zich had ingezet voor de toekomst van 't Web - is daarbij de organisator van de culturele optredens op het podium van de grote zaal. Na een verbouwing van het pand en verhuizing van Bibliotheek Oostland pakte het theater in juni de draad weer op met onder andere Tryo (drie standup comedians), de jubileumvoorstelling van De Règâhs (Haagse flamenco ) en de jeugdvoorstelling Over hoedjes en kalfjes.

"Nagenoeg alle voorstellingen waren uitverkocht, en de reacties waren unaniem zeer positief en hartverwarmend", aldus Mario van Vliet, voorzitter van Stichting Behoud 't Web. Andere hoogtepunten van het afgelopen half jaar zijn onder meer de spontane aanmeldingen van nieuwe medewerkers en de samenwerking met Bibliotheek Oostland.

Binnenkort maakt Theater 't Web de programmering voor na de zomervakantie bekend.

Meer berichten