Tjitske Reidinga speelt de rol van Doris in de gelijknamige film.
Tjitske Reidinga speelt de rol van Doris in de gelijknamige film. (Foto: )

Binnenkort in Euroscoop: doe met en win filmkaarten

  Cultuur

Op steenworp afstand van Lansingerland ligt Euroscoop Schiedam. Een leisurecentrum met horeca, entertainment en natuurlijk films. In 11 zalen zie je de laatste nieuwe films, met voor ieder wat wils. Voor een lunch of diner kun je terecht bij o.a. De Beren eetcafé en Mr. Chow Asian Streetfood.

Schiedam - Wat is er nu te zien in Euroscoop Schiedam? Een kleine greep uit het veelzijdige aanbod:

Johnny English Strikes Again
Het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent. Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de onhandige voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst.

Doris
Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris' eigen dromen maar weinig terechtgekomen.

Voor de kleine filmfans:

Smallfoot
Een animatie-avontuur voor alle leeftijden. Smallfoot zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Vanaf 3 oktober te zien.

Bramweerman Sam: Klaar voor actie!

Na een gedurfde reddingsactie gaat Brandweerman Sam viraal en wordt hij gevraagd voor een hoofdrol in een film. Alleen zijn jaloerse tegenspeler aast op zijn rol en doet er alles aan om die rol af te pakken.

Kijk voor meer informatie op www.euroscoop.nl/schiedam

WIN VRIJKAARTEN
Wilt u gratis kennismaken met Euroscoop Schiedam? Doe mee met deze actie en win vrijkaarten. Onder de inzenders met het juiste antwoord, verloten wij 5 x 2 vrijkaarten. De vraag is: In welke (fictieve) stad vinden de avonturen van Brandweerman Sam plaats? Mail uw antwoord voor dinsdag 25 september naar redactie.3b@persgroep.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten