Zwaar verliefd is een luchtige romantische komedie.
Zwaar verliefd is een luchtige romantische komedie. (Foto: )

Binnenkort in Euroscoop: doe mee en win filmkaarten

  Cultuur

Op steenworp afstand van Lansingerland ligt Euroscoop Schiedam. Een leisurecentrum met horeca, entertainment en natuurlijk films. In 11 zalen zie je de laatste nieuwe films, met voor ieder wat wils. Een compleet uitje ervan maken? Eet een hapje bij in een van de restaurants of ontspan voor en na de film bij Sir Winston Fun & Games en GlowGolf Schiedam.

Regio - Wat is er nu te zien in Euroscoop Schiedam? Een kleine greep uit het aanbod:

Venom
Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, een van Marvel's stoerste en dodelijkste personages. Verder met o.a. Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze en Reid Scott. Gebaseerd op de Marvel Comic.

Zwaar Verliefd
De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én in de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Rubens' labrador redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo's en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen.
Voor de kleine filmfans:
Superjuffie
Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn!

Smallfoot
Smallfoot zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Een animatie-avontuur voor iedereen.

Kijkt u voor het complete aanbod en alle aanvangstijden op www.euroscoop.nl/schiedam

WIN VRIJKAARTEN
Wilt u gratis kennismaken met Euroscoop Schiedam? Doe mee met deze actie en win vrijkaarten. Onder de inzenders met het juiste antwoord, verloten wij 5 x 2 vrijkaarten. De vraag is: Hoe heet de mannelijke hoofdrolspeler uit de film Zwaar Verliefd? Mail uw antwoord voor 23 oktober naar redactie.3b@persgroep.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten