Berget Lewis komt in december naar de dorpskerk van Berkel voor een prachtig optreden.
Berget Lewis komt in december naar de dorpskerk van Berkel voor een prachtig optreden. (Foto: )

Tiende kerstconcert met Berget Lewis en Zo! Gospel Choir

  Cultuur

Door de redactie

Op maandag 17 december om 20.00 uur organiseert de stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs voor de 10e keer het jaarlijkse Christmas & Friends Kerstconcert bij Kaarslicht in de zowel binnen als buiten stijlvol versierde Dorpskerk, Kerksingel 1 in Berkel en Rodenrijs.

Berkel en Rodenrijs - Een jubileum dus en dat moet worden gevierd! Natuurlijk komen de Vrienden met een spectaculair programma. Het is hen gelukt dé Dutch queen of soul, R&B en gospel te contracteren, namelijk niemand minder dan Berget Lewis. En ze komt niet alleen... ze neemt vrienden mee: het fenomenale en welbekende Zo! Gospel Choir. Pure topkwaliteit van vaderlandse bodem, een waar feest voor de echte muziekliefhebber. Vanaf het podium in de Berkelse Dorpskerk wordt u overspoeld door gospel, soul, hartstocht en passie. De mooiste kerstklassiekers krijgen door deze samensmelting een adembenemend karakter. Verrassend, puur, kwetsbaar, vol bezieling maar ook swingend en dynamisch. Het belooft een fantastisch jubileumconcert te worden waar de vonken van afspatten!
Evenals in voorgaande jaren wordt ook dit concert mogelijk gemaakt door bijdragen van bedrijven en winkeliers in de regio.

Kaartverkoop
De kaarten kosten € 22,50 p.p. (inclusief programmaboekje en After Party) en zijn vanaf vandaag (woensdag 17 oktober)
- verkrijgbaar bij Boekhandel Janneke, Kerkstraat 29, Berkel en Rodenrijs;
- te bestellen door een e-mail te sturen naar vriendendorpskerkberkel@hotmail.com met vermelding van naam, adres en het aantal kaarten. Na ontvangst van uw betaling + € 2,00 reserveringskosten (per reservering, dus ongeacht het aantal kaarten) op rekeningnr. NL67RABO0153722606 t.n.v. stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs, o.v.v. kerstconcert, ontvangt u per e-mail een bevestiging. De kaarten liggen dan op de avond van het concert voor u klaar in de kerk.
Als de stichting binnen een week na aanmelding het verschuldigde bedrag nog niet heeft ontvangen komt de reservering automatisch te vervallen!

Gezien de belangstelling in voorgaande jaren (binnen twee weken uitverkocht) wordt aangeraden niet te lang te wachten met het bestellen/kopen van kaarten, want op = op!

Meer berichten