Foto:

Binnenkort in Euroscoop: doe mee en win kaarten voor de film

  Cultuur

Op steenworp afstand van Lansingerland ligt Euroscoop Schiedam. Een leisurecentrum met horeca, entertainment en natuurlijk films. In 11 zalen zie je de laatste nieuwe films, met voor ieder wat wils. Even ontspannen voor en na de film kan bij de family arcadehal van Sir Winston Fun & Games en GlowGolf Schiedam.

Schiedam - Wat is er nu te zien in Euroscoop Schiedam? Een kleine greep uit het veelzijdige aanbod:

Disney's The Nutcracker and the four Realms (12+)
Als Clara in een vreemde en mysterieuze wereld, het Land van Sneeuwvlokken, het Land van Bloemen en het Land van Snoepgoed terecht komt, moet ze het onheilspellende vierde Koninkrijk met de heersende tiran Moeder Ginger trotseren om de harmonie terug te brengen naar de nu zo wankelende Koninkrijken.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (9+)
De krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) is gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.
Voor de kleine filmfans:
Ukkepuk Bios: Buurman & Buurman Winterpret
Speciaal voor de allerkleinste bezoekers is er de Ukkepuk Bios. Het geluid in de zaal staat niet zo hard en het licht blijft half aan. Op zondag 18 november vertoont Euroscoop Buurman & Buurman Winterpret. De film start om 11.30 uur.

Sinterklaas en de vlucht door de lucht
De verwende Floor vraagt aan haar steenrijke vader een zwembad vol chocolademunten. Wanneer zelfs Sinterklaas hem niet kan helpen, ontvoert hij de Sint met zijn luchtballon. In ruil voor 1 miljoen munten zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om de munten te maken, zodat de Sint op tijd is voor pakjesavond?

Kijkt u voor het complete aanbod en alle aanvangstijden op www.euroscoop.nl/schiedam

WIN VRIJKAARTEN
Wilt u gratis kennismaken met Euroscoop Schiedam? Doe mee met deze actie en win vrijkaarten. Onder de inzenders met het juiste antwoord, verloten wij 5 x 2 vrijkaarten. De vraag is: Waar heeft De Grinch een grote hekel aan? Mail uw antwoord voor 20 november naar redactie.3b@persgroep.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten