Jeugdtheater Hofplein is een plek voor theater én veel plezier. Foto: Joep van Aert, copyright Jeugdtheater Hofplein
Jeugdtheater Hofplein is een plek voor theater én veel plezier. Foto: Joep van Aert, copyright Jeugdtheater Hofplein (Foto: Joep van Aert, copyright Jeugdtheater Hofplein)

Proefles Jeugdtheater Lansingerland

  Cultuur

Jeugdtheater Hofplein is voor veel kinderen en jongeren een uniek huis waar ze kennismaken met theater. Waar ze de vrijheid ervaren om zichzelf te zijn. Zoek je avontuur, plezier en vriendschappen? Dit is de laatste mogelijkheid om dit seizoen nog in te stromen!

Bergschenhoek - Je kunt ook eerst nog een proefles volgen op woensdag 9 januari 2019 bij Jeugdtheater Hofplein Lansingerland om te kijken of theater wat voor je is. Je hoeft je niet op te geven, kom gewoon langs!

De proefles van Jeugdtheater Hofplein Lansingerland vindt plaats in het Wolfert Lyceum De Zijde 5, Bergschenhoek. Op woensdag 9 januari zijn er verschillende lessen, ingedeeld per leeftijdsgroep. Kinderen van 8 en 9 jaar zijn welkom tussen 16.00 – 18.00 uur. De 10-jarigen kunnen les volgen van 17.00 – 19.15 uur. Tenslotte is er een les voor kinderen van 11 en 12 jaar tussen 18.15 – 20.15 uur.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor het theaterseizoen 2018/2019 op www.jeugdtheaterhofplein.nl

Meer berichten