Lansingerland Live komt weer naar Lansingerland!
Lansingerland Live komt weer naar Lansingerland! (Foto: Gert-Jan Kusters)

Kaartverkoop Lansingerland Live

  Cultuur

Lansingerland - Na een succesvolle presale kunnen mensen vanaf aanstaande vrijdag de laatste tickets bestellen voor Lansingerland Live. Het Annie MG Schmidtpark wordt op 14 en 15 juni 2019 opnieuw omgetoverd tot de meest knusse, gezelligste en vooral meest muzikale huiskamer van Lansingerland.
Tover op vrijdagavond 14 juni een glimlach van herinneringen op je gezicht wanneer Lansingerland Live 90's los gaat met niemand minder dan Paul Elstak, T-Spoon, Jody Bernal, Lasgo, 2 Brothers on the 4th floor en It all started in the 90's . Probeer je voeten dan nog maar eens stil te houden.
15 juni vult het podium zich met de beste popartiesten van Nederlandse bodem. Mochten ze je zijn ontgaan, dit wordt de line up voor de zaterdag; DI-RECT, Racoon, Van Dik Hout, Wulf én The Dirty Daddies. Zij zullen samen met jullie zorgen voor een muzikale wervelstorm in het hart van Lansingerland.
Vrijdag (1 februari) om 14:00 is er opnieuw de kans om kaarten te bemachtigen wanneer je deze in de pre-sale misgelopen bent. Kaarten zijn te bestellen via www.lansingerlandlive.nl/tickets. Je kunt een dag- of weekendticket bestellen.

Meer berichten