Foto:

Het Pakhuis gaat over de toekomst van de kerk

  Cultuur

Op zaterdag 13 april om 19.30 uur en op zondag 14 april om 19.00 uur, bent u welkom in Het Pakhuis, aan de Oranjestraat 2 in Berkel en Rodenrijs. Deze musical gaat over de toekomst van de kerk.

Berkel en Rodenrijs - Na een reeks van zes succesvolle musicals in de Ark, met begin 2018 nog de kindermusical Esther is er nu Het Pakhuis. Deze musical heeft een zelfgeschreven verhaallijn. Het Pakhuis belooft een mooi spektakel te worden met eigentijdse muziek en een actueel thema. Een groep van circa 70 mensen van de Ark en de Dorpskerk zijn daar vanaf de zomer samen mee bezig, om de liederen in te studeren als koor en muzikanten, de teksten te leren als toneelspelers en anderen verlenen weer allerhande hand- en spandiensten, zoals de catering en het decor. Enthousiast werkt de groep met z'n allen aan de voorbereidingen!

Het thema van het Pakhuis is de toekomst van de kerk. Er zijn verschillende verhaallijnen die samen komen en deze verhalen worden gebracht met veel humor!

Kaarten

Komt u ook kijken? De toegang is gratis, maar een toegangskaart is wel nodig. Vanaf woensdag 20 maart kunt u kaarten bestellen op e-mail: musical@kerk-de-ark.nl . Vanaf zondag 24 maart zijn kaarten verkrijgbaar via deelnemers van de musical, op zondagochtend na de kerkdienst en ook bij boekhandel Janneke in Berkel en Rodenrijs.

Meer berichten