Workshop 'Opruimen, zo lukt het je wel'

  Cultuur

Op donderdag 18 april van 14.00 – 16.00 uur is er in Ontmoet! Bergschenhoek de workshop ' Zo lukt opruimen je wel!' Wie verlangt er niet naar een schoon, opgeruimd huis? Waar al je spullen op een vaste plek liggen, zodat je ze meteen kunt vinden. Maar de moed zakt je in de schoenen als je om je heen kijkt. Want het is rommelig en je bent steeds dingen kwijt. Je hebt geen idee waar je moet beginnen en hoe je het best te werk kunt gaan. Soms begin je met opruimen, maar je haakt al snel af door gebrek aan motivatie, steun en overzicht. Herken je dat? Kom dan naar deze workshop!

Personal organiser Marianne Bodenstaff van Huishouden op Orde leert je stap voor stap hoe je elk gedeelte in je huis kunt aanpakken: waar je moet beginnen met opruimen, hoe je het beste kunt opruimen, het nemen van beslissingen (welke spullen hou je, welke niet) en hoe je jouw huis opgeruimd houdt. Na afloop krijg je het stappenplan mee naar huis plus een paar handige hulpmiddelen die onmisbaar zijn bij het opruimen. De deelnemers gaan ook met elkaar aan de slag, zodat je thuis meteen kunt beginnen.

Deze workshop is een onderdeel van de 'Lonkende Leestafel', die twee maal per maand wordt georganiseerd door Bibliotheek Oostland in Ontmoet! Deelname is gratis! Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Oostland: www.bibliotheekoostland.nl. Voor mensen zonder internet zijn de gastvrouwen in Ontmoet! Wilhelminastraat 1a, Bergschenhoek behulpzaam bij het aanmelden.

Meer berichten