Proef van theater en doe mee bij Hofplein!

  Cultuur

Ben jij een tikkie eigenwijs? Zing je elke dag luidkeels de nieuwste hits mee? Of ben je juist wat stiller en zoek je avontuur en vriendschappen? Dan is Jeugdtheater Hofplein jouw plek! Op 10 april zijn er weer proeflessen in Bergschenhoek.

Jeugdtheater Hofplein is hét huis voor theater dóór en vóór kinderen en jongeren in Rotterdam en omgeving. Geef je eigen verhalen en dromen een podium, samen met onze professionele theatermakers: theater gaat over meer dan alleen spelen op toneel. Op 14 locaties in en rond Rotterdam bieden wij theater aan. Kom kennismaken bij een van onze activiteiten bij jou in de buurt en probeer of theater wat voor je is. Je hoeft je niet op te geven, kom gewoon langs en stap in de wereld van Hofplein! 

"Als de repetitie is afgelopen kijk ik gelijk alweer uit naar de volgende", vertelt Pien (10 jaar) enthousiast. "Ik wil niks anders meer." Nadat ze van Ivy (10) hoorde hoe leuk zij het vond bij Jeugdtheater Hofplein ging ze een keer proberen. Sindsdien gaan ze elke zaterdag samen naar Hofplein. Ook klasgenootje Tim (11) heeft er zijn plek helemaal gevonden; hij maakt op woensdagmiddag theater en kan er zijn fantasie helemaal in kwijt. Ivy vertelt dat ze zelf verhalen mogen bedenken en oefenen met spel en zang. "Met stukjes uit onze eigen dromen heeft onze theatercoach een voorstelling voor de eindpresentatie gemaakt."

Meer berichten