Sfeervol Passie-Paasconcert met HCM

  Cultuur

Vrijdag 12 april zal het jaarlijkse Passie-Paasconcert van het Hollands Christelijk Mannenkoor plaats vinden. De vernieuwde O.L.V.- Geboortekerk aan de Noordeindseweg te Berkel en Rodenrijs zal hiervoor een sfeervolle ambiance bieden. De aanvang is 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Aan deze Passie-Paaszang wordt medewerking verleend door het Hollands Christelijk Mannenkoor uit Lansingerland onder leiding van Arjan Breukhoven. En is onder meer muzikale medewerking van Noortje van Middelkoop (panfluit). Zij studeerde aan het Conservatorium in Hilversum bij de Roemeense panfluitiste Nicolae Pirvu. Noortje is met grote regelmaat op tv te bewonderen en speelt bij concerten in binnen- en buitenland. Ook met de bijdragen van Henk Jan Drost (trompet) en Matthijs Breukhoven (orgel) belooft dit Passie-Paasconcert zeer bijzonder te worden.

Een meditatie wordt gehouden door Ton Halin, sinds enige tijd als pastor verbonden aan de Parochie Christus Koning. Dit concert van HCM met veel koorzang én samenzang zal voor de toehoorders een toepasselijke opmaat naar het feest van de opstanding zijn.

De toegang is gratis, aan het eind van de avond zal er een collecte worden gehouden om de gemaakte kosten enigszins te compenseren. Zie voor meer info de website www.hcm.nu.

Meer berichten