PopUp Kunst in Galerie Bleiswijk

  Cultuur

Bleiswijk - Van vrijdag 26 april tot en met zondag 28 april toont Thyade Art een belangrijk deel van haar collectie in Kunstgalerie Bleiswijk, Hoekeindseweg 26, Bleiswijk. 

Thyade Art heeft een grote naam als galerie en kunstuitleen in de ruime regio Rotterdam. Daar het tegenwoordig een online-galerie/kunstuitleen is, organiseert zij regelmatig een PopUp op verschillende plekken in de regio. Dit keer is voor Kunstgalerie Bleiswijk gekozen. Een prachtige grote ruimte, waar veel werk geëxposeerd kan worden.

Naast een representatie deel van de collectie van Thyade Art (werk van ruim 150 kunstenaars), zijn er mini-exposities van onder meer Mirian Zimmerman, Krijn van Driel en Hendrik van Veenendaal met schilderijen. Koen Huitink met bijzondere portretten, Loranto met glasobjecten. En keramiek van Pien, Ank van der Kwaak en Henk Blok. Maar ook vele andere objecten, waaronder ook een grote verzameling kunstcadeau-artikelen. Voor een zacht prijsje een uniek geschenk! Van beeldjes van verbronsd tin, glas en neolith tot artprints (Rotterdam als Van Gogh) en zeefdrukjes.

Op zondag, van 14.00 tot 16.00 uur, zal Elly Bezemer, piano en zang, optreden. Er is gratis parkeergelegenheid achter de galerie. De deuren gaan om 12:00 uur open en sluiten weer om 17:00 uur.

Dit is een uniek evenement in de regio. Het worden zeer inspirerende dagen! Meer informatie vindt u op: www.thyade.nl/activiteiten/

Meer berichten