De figuren van Toy Story gaan weer op avontuur.
De figuren van Toy Story gaan weer op avontuur. (Foto: )

Binnenkort in Euroscoop: doe mee en win vrijkaarten

  Cultuur

Op steenworp afstand van Lansingerland ligt Euroscoop Schiedam. Een leisurecentrum met horeca, entertainment en natuurlijk films. In elf zalen zie je de laatste nieuwe films, met voor ieder wat wils. Een compleet uitje ervan maken? Voor een lunch of diner kun je terecht bij een van de horecagelegenheden of ontspan bij de family arcadehal van Sir Winston Fun & Games en GlowGolf Schiedam.

Schiedam - Deze topfilms zijn nu te zien in Euroscoop Schiedam:
Singel 39
Mo (Lies Visschedijk) is een hartchirurg van bijna veertig die haar hele leven voor haar carrière heeft ingericht. Zaken als daten of kinderen zijn voor haar van ondergeschikt belang, maar wanneer de extraverte, homoseksuele kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) naast haar komt wonen, ontstaat er een bijzondere vriendschap die Mo doet inzien dat er meer in het leven is dan alleen haar werk.

John Wick 3: Parabellum
John Wick (Keanu Reeves) is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan.
The Hustle
In deze hilarische komedie volgen we twee oplichters die elkaar per toeval ontmoeten. De twee vrouwen zijn totaal verschillend. De elegante Josephine (Anne Hathaway) leert de nog amateuristische Penny (Rebel Wilson) de kneepjes van het oplichtersvak. Samen besluiten ze om de mannen die hen hebben belazerd te grazen te nemen.
Voor de hele familie:

Aladdin (9+)
Disney's live action Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.

Pokémon Detektive Pikachu (9+)
Tim Goodmans vader wordt op mysterieuze wijze ontvoerd. Op een dag ontmoet Tim een Pikachu, een eigenaardig pratend wezen dat niet zo sterk en wendbaar is als andere Pikachu's, maar claimt een goede rechercheur te zijn. Samen beginnen ze aan een missie om Tims vader te vinden.

Kijkt u voor meer informatie op www.euroscoop.nl/schiedam

Winactie

Maandelijks houden wij in samenwerking met Euroscoop Schiedam een winactie voor onze lezers. Met wie gaat u graag naar de bioscoop? Doe mee met de prijsvraag. Onder de inzenders met het juiste antwoord, verloten wij 5 x 2 vrijkaarten. De vraag is: vanaf 26 juni zie je Toy Story 4 bij Euroscoop Schiedam. Noem twee karakters uit deze film. Mail uw antwoord voor 28 mei 2019 naar redactie.3b@persgroep.nl. De winnaars krijgen bericht.
Kijk op pagina 5 alvast welke films te zien zijn in Euroscoop.

Meer berichten