CVV Berkel luidt nieuwe jaar in

  Sport

Zaterdag 6 januari 2018 is het zover. Dan organiseert de Commissie Oud en Nieuw een schitterende dag voor alle leden van CVV Berkel.

Berkel en Rodenrijs - De activiteiten starten om 10.00 uur met een clinic voor de jeugd van 8 t/m 15 jaar (09 t/m O15), gevolgd door een toernooitje voor O7 en O8. Verder worden er door de winnaars strafschoppen genomen op onze selectiekeepers. Ook wordt er volop aan de inwendige mens gedacht middels patat en andere winterse lekkernijen. Binnenkort krijgen alle jeugdleden een mail met meer informatie. Dit jaar is er zo goed als zeker een alternatief programma op het moment dat de velden niet betreden mogen worden.
In de middag zijn er wedstrijden van Heren 1 tegen een verrassingsteam (van 15.00 tot 16.00 uur). Ook Vrouwen 1 kruist weer de degens tegen een Old Stars team en gaan de Bommels Jonkies het opnemen tegen de kampleiding. Deze twee wedstrijden zijn van 14.00 tot 15.00 uur.
Ook is er de ruimte om met zeventallen een onderling toernooi te spelen in de middag. Misschien wil de keuken/barploeg wel een team samenstellen, de scheidsrechters of ouders. Lijkt je dit leuk, geef het dan door via oud-en-nieuw@cvvberkel.nl. Uiteraard zijn er bij de kids leuke prijsjes te winnen en spelen de anderen voor de eeuwige roem.
Naast het sportieve gedeelte is er de prijsuitreiking van de grote clubactie en een grote veiling, die zal starten rond de klok van 18.00 uur met kavels zoals een huiskamerconcert. Verder is er de nieuwjaarsreceptie en het gezellige samenzijn met de leden van toen en nu en dit alles start om 16.00 uur. Meer informatie volgt, maar omcirkel 6 januari alvast in de agenda.

Meer berichten

Shopbox