Foto:

Eerste wedstrijdvechter MartialFit in de ring

  Sport

MartialFit heeft weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Op het grote gala Fightclub Den Haag op Tweede Pinkersterdag heeft Michael, de eerste wedstrijdvechter van MartialFit, zijn eerste partij gedraaid.

Lansingerland - Het was een enthousiaste partij met veel onderlinge slagenwisselingen. Het ging heen en weer - de partij kantelde verschillende kanten op, maar Michael heeft nipt op punten de partij verloren. Hij had een stevige tegenstander van Team Bonte Utrecht, die een langere wedstrijdvoorbereiding had kunnen doen.
Martial Fit heeft de partij op redelijk korte termijn aangenomen en had maar iets meer dan drie weken om Michael klaar te stomen. "Met net wat meer voorbereiding was de winst wel voor ons geweest, maar dit was zo'n mooie kans op een groot gala dat we die kans toch genomen hebben," aldus trainer Jeroen. "Iedereen die de ring instapt is sowieso al een winnaar, want niet iedereen doet dat zo maar. En het is ook zo dat je of wint of leert, maar verliezen doe je nooit!"

Een geslaagde dag dus. "Met z'n allen hebben we er veel plezier aan beleeft en we hebben er veel van geleerd: de volgende partij sluiten we af met winst!"

Wie wordt de volgende vechter? Durf jij dit aan: meld je dan aan bij Martial Fit en zij stomen je klaar voor de eerste partij! Zie ook: http://kickboxingberkel.nl

Meer berichten