Rennsteig in Oberhof.
Rennsteig in Oberhof. (Foto: )

Druk sportief weekend voor RW Rottemeren

  Sport

Bergschenhoek - Nu dat er overal in Europa sneeuw is gevallen trekken leden van RW Rottemeren erop uit. Niet alleen voor een kort weekend naar Willingen, maar ook naar wedstrijden in Noorwegen, Frankrijk en (voormalig oost)Duitsland.
Zo deed Fer de Holmenkollen in Oslo, een 52 km parkoers, waar hij de 1e Nederlander (in zijn categorie) over de finish werd en een prijs van 1000 Noorse kronen in ontvangst mocht nemen. En dat terwijl hij onderweg nog iemand had gereanimeerd en op de ambulance moest wachten.
Leen deed dit weekend de zware transjurasienne in Frankrijk (56km) met veel hoogteverschillen. Helaas wegens het overschrijden van het tijdslimiet is Leen van het parcours afgehaald: het waren barre omstandigheden.
Veel leden deden ook mee aan de Rennsteig in Oberhof. Deze wedstrijd telt ook mee voor het NK. Deze wedstrijd bestaat uit twee dagen: zaterdag de skatewedstrijd (15km) waar Albert, Denis en Edwin aan meededen en zondag de klassiek stijl (30km) waar Michiel, Tonya, Albert, Denis, Edwin, Ronald, Petra, Mari en Monika aan meededen. Allen hebben een zeer geslaagde dag gehad, ondanks de regen.

Op 13 april en 4 mei is er de mogelijkheid om kennis te maken met het rolskiën bij RW Rottemeren: de ultieme all body workout het hele jaar door! Meld je aan op info@rwrottemeren.n (deelname is gratis).

Meer berichten