Krijg les van wereldkampioen Juan Javier Barragan
Krijg les van wereldkampioen Juan Javier Barragan (Foto: )

Kickbokscursus door wereldkampioen

  Sport

Dames! Altijd al willen kickboksen, maar schrikt het meteen meedoen met de reguliere leden of het moeten trainen met mannen je af? Grijp je kans om mee te doen met een beginnerscursus voor vrouwen bij MartialFit onder leiding van kickbokswereldkampioen Juan Javier Barragan.

Berkel en Rodenrijs - Vanaf 14 maart start bij MartialFit in Berkel en Rodenrijs een speciale beginnerscursus kickboksen voor vrouwen. In acht weken leer je alle beginselen van het kickboksen en er wordt afgesloten met een heus examen. Daarnaast krijg je ook elke week interessante opdrachten voor thuis mee. Je leert dus echt kickboksen en na de cursus voel je je ook gegarandeerd veel fitter en sterker.

En dit allemaal in een leuke onderlinge sfeer waarbij iedereen elkaar helpt en steunt, zonder blauwe plekken omdat we bij de beginnerscursus niet gaan sparren. Deze uitdagende maar zeer zeker ook leuke lessen worden gegeven door de bekende kickbokser Juan Javier Barragan die nu onder andere in twee bonden wereldkampioen kickboksen is!

Daag je vriendinnen uit om deze challenge samen aan te pakken! Meer informatie via jeroen@martialfit.nl of 06 16500483.

Meer berichten