In opent Outdoor Valley haar nieuwe deuren.
In opent Outdoor Valley haar nieuwe deuren. (Foto: Jasper Rotgans)

Outdoor Valley opent haar nieuwe deuren tijdens de Open Dag

  Sport

Outdoor Valley bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd! Op 25 mei opent het buitensportcentrum de deuren van haar nieuwe hoofdgebouw, dat in april 2018 afbrandde. Iedereen is welkom en kan deelnemen aan de leuke en uitdagende activiteiten. Alle activiteiten zijn gratis!

Op 25 mei opent Outdoor Valley haar nieuwe deuren en viert ze haar 25-jarig bestaan met een Open dag vol gratis activiteiten. Tijdens de Open dag is het mogelijk om een kijkje te nemen in het nieuwe pand, gezellig koffie te drinken, mee te doen aan de verschillende activiteiten of gewoon rond te lopen over het terrein. Naast de activiteiten kun je ook meedoen aan de loterij of genieten van de kortingen op buitensportartikelen. Het openingsweekend wordt op 26 mei afgesloten met een Obstacle Run.

Activiteiten

Tijdens de Open dag zijn er heel veel verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen. Outdoor Valley staat bekend om haar uitdagende en diverse activiteiten, deze zullen zeker niet ontbreken! Denk aan bijvoorbeeld kanovaren, mountainbiken, klimmen, en survivallen. Of roetsj met hoge snelheid van de skiberg tijdens het tuben. De dag wordt afgesloten met een barbecue en gezellige muziek.

Win-actie

Ga gezellig langs op de Open dag van Outdoor Valley! Maak een selfie, post deze op Instagram met #outdoorvalley #lekkerbuiten en maak kans op een super lekker Outdoor Valley BBQ Arrangement! Ga voor meer informatie naar outdoorvalley.nl/openingsweekend

Meer berichten