Charissa Kuiper wint gemengd dubbel op het Milispec toernooi

  Sport

Bergschenhoek - De 18 jarige badmintonster Charissa Kuiper uit Bergschenhoek, die uitkomt voor de Cuntapay Badminton Academy (CBA) en DKC, is samen met haar partner Michiel Kruijt (DKC) 1e geworden in het gemengd dubbel tijdens het Milispec toernooi 2019.

Het Milispec toernooi vond op 15 en 16 juni plaats in sporthal Oostmeer in Berkel en Rodenrijs. De door FZ  Forza en Allrackets.com gesponsorde Charissa was met haar partner Michiel Kruijt als eerste geplaatst in de gemengd dubbel en zonder een set weg te geven wisten zij de eerste plek ook daadwerkelijk veilig te stellen. 

In de dames dubbel was Charissa samen met haar partner Demi Brehler (DKC en CBA) niet geplaatst maar wisten zij wel de finale te bereiken. In de halve finale wisten zij in een geweldige wedstrijd, in 3 sets te winnen van het 1e geplaatste koppel. In de finale speelde zij tegen het als 2e geplaatste koppel en ook dit werd een mooie partij. Helaas moesten Charissa en haar partner na 3 sets genoegen nemen met een 2e plaats. Ondanks deze 2e plek was dit voor Charissa toch een mooie afsluiting van het seizoen.  

Meer berichten