Logo 3B-krant.nl


Vlnr: Edwin Klop, midden Olaf Vreeburg en Albert Abee.
Vlnr: Edwin Klop, midden Olaf Vreeburg en Albert Abee.

Weer groot bedrijfskavel verkocht in Lansingerland

  Zakelijk

Met de recente verkoop van een 3,1 hectare groot bedrijfskavel op bedrijventerrein Prisma gaan de verkopen van bedrijfskavels in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk) weer crescendo. Van 1 januari 2017 tot en met 20 oktober 2017 heeft de gemeente diverse kavels verkocht, hiermee zijn de doelstellingen voor heel 2017 al ruimschoots gehaald. Lansingerland, strategisch gelegen in het hart van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, bewijst hiermee een van de aantrekkelijkste en best ontsloten vestigingslocaties voor allerlei soortige bedrijven te zijn.

Lansingerland - De meest recente verkoop betreft een bedrijfskavel van meer dan 3,1 ha op bedrijventerrein Prisma. Hier is Borghese Logistics gestart met de bouw van een nieuw en super duurzaam (BREEAM – Excellent certificaat) distributiecentrum voor HelloFresh. Op 16 oktober 2017 is in aanwezigheid van wethouders Abee van Lansingerland en Rosier van Zoetermeer de eerste paal van het distributiecentrum geslagen. Naar verwachting is centrum vanaf juli 2018 operationeel. Ook Medical Pet Shirts Europe sloeg de eerste paal voor haar nieuwbouwlocatie op de hoek van Prismalaan-West en Snelliuslaan. Als alles volgens plan verloopt, neemt de onderneming april volgend jaar haar intrek. 

De gemeente Lansingerland beschikt over vier heel verschillende bedrijventerreinen met unieke kenmerken. Op dit moment zijn er op al deze bedrijventerreinen bouwwerkzaamheden aan de gang. "Het is goed te zien dat zowel onze lokale ondernemers alsook regionale en (inter)nationale bedrijven Lansingerland als vestigingslocatie kiezen. Prachtig om overal in de gemeente alle bouwputten te zien", aldus Edwin Klop. Meer informatie over de terreinen en beschikbaarheid van bedrijfskavels is te vinden op www.bedrijventerreinen-lansingerland.nl .

Meer berichten

Shopbox