Gemeente verkoopt kavels aan Leeuwenhoekweg

  Zakelijk

Op woensdag 28 februari ondertekenen wethouder Abee van Economische Zaken en David van Duijn van import- en distributiebedrijf Mafico, het koopcontract voor een bedrijfskavel op Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek. Wethouder Abee: "De bedrijfskavels aan de Leeuwenhoekweg voorzien duidelijk in een behoefte bij onze lokale ondernemers. Alleen al het afgelopen jaar hebben we zeven kavels verkocht op Bedrijventerrein Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek met een totale oppervlakte van meer dan 23.000 m2."

Bergschenhoek - Mafico koopt een kavel van 1.800 m2 en gaat daar zelf een bedrijfspand realiseren. Voorheen huurde het bedrijf een pand op Weg en Bos, eveneens in Bergschenhoek. Mafico is een import- en distributiebedrijf in Audio- en video gerelateerde apparatuur met meer dan 30 jaar ervaring in de muziek- en foto-videobranche. Het team bestaat uit jonge maar ervaren gitaristen, drummers, cinematografen, fotografen en studio/audio engineers, stuk voor stuk met passie voor het vak.

Eigenaar David van Duijn over de keuze voor nieuwbouw op Leeuwenhoekweg: "We hebben de afgelopen vijf jaar een gigantische groei doorgemaakt van gemiddeld meer dan 20% per jaar en een verdubbeling in de afgelopen drie jaar. We groeiden letterlijk uit ons jasje. We wilden graag met ons bedrijf in Lansingerland en in Bergschenhoek blijven", vervolgt Van Duijn, "het is voor ons een ideale plek, dichtbij Hillegersberg fantastisch ontsloten en goed aan te rijden. De nieuwbouw van ons eigen bedrijf is echt een mijlpaal in mijn leven."

Leeuwenhoekweg is een relatief klein gemengd bedrijventerrein, grenzend aan Rotterdam-Hillegersberg. Het terrein is goed bereikbaar via de provinciale weg N209. Die komt al snel uit op de snelwegen A20, A13 en A12. Een omgeving vol bedrijvigheid met Rotterdam en Rotterdam The Hague Airport als naaste buren. De beschikbare kavels zijn flexibel in te delen en aantrekkelijk geprijsd. Hierdoor is er veel mogelijk. Er zijn momenteel nog enkele hectares beschikbaar.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Kijk dan voor alle bedrijfskavels in Lansingerland op http://www.bedrijventerreinen-lansingerland.nl/ of neem contact op met een van de gemeentelijke accountmanagers.

Meer berichten

Shopbox