V.l.n.r.: wethouder Albert Abee, directeuren Twins Investments Erik en Robert van Leent en accountmanager Lansingerland Jennifer Verheij.
V.l.n.r.: wethouder Albert Abee, directeuren Twins Investments Erik en Robert van Leent en accountmanager Lansingerland Jennifer Verheij. (Foto: )

Units voor kleinschalige bedrijven

  Zakelijk

Kees van Rongen

Op het bedrijventerrein Oudeland aan de Zeppelinstraat hoek Elisha Otisstraat in Berkel en Rodenrijs worden door Twins Investments 28 bedrijfsunits voor kleinschalige bedrijven gerealiseerd. De bouw start in het eerste kwartaal van het volgend jaar.

Berkel en Rodenrijs - "Sinds vorige week het bord op het bedrijventerrein Oudeland werd geplaatst, hebben de eerste gegadigden zich al gemeld," laat de directie van projectontwikkelaar Twins Investments weten. De directeuren van Twins Investments, Erik van Leent en Robert van Leent, tekenden afgelopen week met wethouder Albert Abee de overeenkomst voor een kavel van 5500 vierkante meter op het bedrijventerrein Oudeland.

Het project Take Off Bedrijfsunits omvat 28 bedrijfsruimtes verdeeld over twee gebouwen. De oppervlaktes variëren van 53 tot zelfs 291 vierkante meter begane grond vloeroppervlak. Een aantal ruimtes is voorzien van een betonnen verdiepingsvloer. Op de impressiefoto's kan men zien, dat de architectuur een opvallende transparante uitstraling heeft met veel raampartijen.

Twins Investments is projectontwikkelaar van kleinschalige bedrijfsunits verspreid in heel Nederland. "Wij bieden al andere bedrijfsunits aan in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Zoetermeer, Emmeloord, Goes Mijdrecht en Utrecht," vertelt directeur Van Leent.

"In Berkel en Rodenrijs richten wij ons op onderhouds- en timmerbedrijven, webshops-e commerce, online bedrijven, garages: voor auto's of motoren, opslag, stalling, fotostudio, rijscholen, maar ook voor privé als belegging. De bedrijfsruimtes zijn geschikt met of zonder kantoor en er zijn nog tal van andere toepassingen te bedenken," meent Van Leent. "Ze zijn te gebruiken als productieruimte, reparatie, groothandel, voor een koeriersbedrijf, noem maar op. Het zijn duurzame bedrijfsunits," aldus Van Leent.

"Iedere unit beschikt naast een hoge overheaddeur van 3,5 meter, tevens over een aparte toegangsdeur. Een aantal units hebben bovendien raampartijen op de verdieping aan de achterzijde met een Frans balkon."

Het bedrijventerrein is goed bereikbaar via de provinciale wegen, die aansluiting geven op de snelwegen A20, A13 en A12. "In 2023 wordt het bedrijventerrein nog beter ontsloten als de snelweg A16 Rotterdam in gebruik wordt genomen," laat een woordvoerder van de gemeente Lansingerland weten.

Op bedrijvenpark Oudeland zijn onder andere horecagroothandel Sligro, Pro Alloy Nederland, McDonalds, Hilti, pakketvervoerder DPD en Van der Linde catering en evenementen gevestigd.

De verkoop van de 28 bedrijfsunits is inmiddels gestart. Voor de prijslijst van de verschillende units kunnen gegadigden bellen: 0174-289946. Of vraag via de website www.takeoffbedrijfsunits.nl .

Meer berichten